Basın - Duyuru

BODRUM 2019’ TEMMUZ HOME ART HOME ART DERGİLERİ VK DESİGN‘I YAZDI.

İç mimar Vahit Keleş; “VK Design, Bodrum ve komşu Yunan kültürünü harmanlayarak bir Ege evi yaptık. Zor projeydi, doğru karar vermek gerekiyordu. Çünkü elimizde bitmiş, sıradan bir ev vardı. Bu zorlu projeyi tasarım gücümüzle başarıyla bitirdik” Tasarım tadilat proje şahsıma aittir.

Bodrum’un özgün iç mimarlarından Vahit Keleş’in hayata geçirdiği son tasarımlarından Ege Evi’ni değerlendirirken kendisi, tasarıma bakış açısı ve tasarım tutkusu konusunda ilham verici bir röportaj okuyacaksınız.

BODRUM 2019’ TEMMUZ  HOME ART HOME ART DERGİLERİ  VK DESİGN‘I YAZDI.

BODRUM HOMESTYLE

Bodrum’un tek Ev ve dekorasyon dergisi Bodrum Home Style zengin bir içerikle piyasaya çıktı. Bodrum’dan güzel evler, sezonsal kreatif öneriler, emlak piyasası, emlak önerileri, gayrimenkul projeleri, Bodrum’da Çarşı Pazar gibi ilgi çekici konular bu sayımızda sizleri karşılıyor. Sizlere bu sayımızda komşu adalaran, geçmiş günlerden esintilerle dolu VK Design tarafından tasarlanmış bir "Ege Evi" dergimizin bu sayısında yer almaktadır. Mimarlar Odası, Ticaret Odası gibi Otel lobilerinde de dergimizi bulmanız olası.